Savonlinja - Elämysmatkoja ryhmille

aikaa maksaa ostokset

Ryhmille

Ryhmänvetäjä! Tiesithän, että Savonlinja tarjoaa monipuoliset ryhmämatkapalvelut suunnittelusta toteutukseen. Millaisen, juuri sinun ryhmällesi räätälöidyn elämysmatkan, voisimme toteuttaa?

Savonlinjalla on vankka kokemus erilaisten matkojen järjestämisestä. Meillä on laaja bussivalikoima, tunnemme parhaat reitit, osaamme aikataulutuksen ja löydämme sopivimmat kohteet ja taukopaikat. Hoidamme puolestasi myös kaikki matkaan liittyvät liput ja varaukset.

Löydät Savonlinjan ryhmille suunnatuista elämysmatkoista valmiita ehdotuksia ryhmällesi. Suunnittelemme mielellämme myös toiveiden mukaisesti räätälöidyn elämysmatkapaketin.

Ota rohkeasti yhteyttä, me hoidamme, te nautitte! Elämysmatkoihin liittyvät tiedustelut ja varaukset voit hoitaa soittamalla numeroon 040-650 1237 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen elamysmatkat@savonlinja.fi.

Ryhmänvetäjä, alla esimerkkejä ryhmämatkapaketeistamme. Suunnittelemme mielellämme myös ryhmäsi toiveiden mukaisesti räätälöidyn elämysmatkapaketin. Otathan rohkeasti yhteyttä!

Päiväretki Kotkaniemeen sekä Lemin Säräpirttiin, 1 pv

Opastettu tutustumisvierailu Presidentti P.E Svinhufvudin kotimuseossa Kotkaniemessä, jonka jälkeen nautitaan kuuluisaa Lemin särää Ravintola Säräpirtti Kippurasarvessa.

Järvisydämellinen risteily, 1 pv

Risteilyt lähtevät Hotel & Spa Resort Järvisydämen rannasta Linnansaaren kansallispuiston maisemiin.  Risteilyn jälkeen rentoudutaan Järvikylpylässä ja herkutellaan Rengin pitopöydän antimilla ravintola Piikatytössä.

Luokkaretken järjestäminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Savonlinja tarjoaa monipuolisen valikoiman valmiita luokkaretki- ja leirikoulupaketteja. Mikäli valmiista paketeista ei löydy sopivaa, räätälöimme juuri teidän ryhmälle sopivan kokonaisuuden. Ota yhteyttä – autamme mielellämme!

Keväistä kivaa Kuopiossa, 1 pv

Retkipäivä aloitetaan Kuopion korttelimuseosta, jonka rakennuksissa esitellään perheiden asumista 1800-luvulta 1930-luvulle. Museoon kuuluu myös mm. kirjailija Minna Canthin huone. Lounastauon jälkeen suunnataan Super Corner Pitkälahteen vauhtilajien pariin. Retkipäivän lopuksi rentoudutaan Rauhalahden kylpylässä ja syödään päivällistä kylpylähotellin ravintolassa.

Esimerkkihinta: 62 €/henkilö Joensuusta.

Hinta sisältää: kuljetukset, ruokailut ja liput Super Corneriin sekä Rauhalahden kylpylään.

Korpinkierros Repovedellä ja Verlan historiallinen ruukki, 1 pv

Reipas retkipäivä suuntautuu Repoveden kansallispuistoon Etelä-Savon ja Kymenlaakson rajalle. Korpinkierroksen 4,7 kilometrin pituinen lenkki kuljetaan omatoimisesti ja matkalla nautitaan retkieväät. Reippailun jälkeen tutustutaan vanhan ajan ruukkimiljööseen. Unescon maailmanperintölistan kohteisiin kuuluvassa Verlan ruukissa nähdään millaista oli paperitehtaan ja puuhiomon arki. Tehtaan lähellä on myös mahdollisuus ihastella 7000 vuotta vanhaa kalliomaalausta.

Esimerkkihinta: alk. 55 €/henkilö Helsingistä.

Hinta sisältää: kuljetukset, eväspaketin, lounaan ja opastetun kierroksen Verlassa.

Puusavottaa Punkaharjulla ja linnanneitoja Olavinlinnassa, 1 pv

Aamulla matkustetaan Punkaharjun upeisiin harjumaisemiin. Luston metsämuseon näyttelyt esittelevät monipuolisesti metsiemme käyttöä. Museokäynnin jälkeen lounastetaan museoravintola Nilassa, jonka jälkeen matka jatkuu Savonlinnaan. Pääkohteena on tuhansien tarinoiden ja monien taistelujen Olavinlinna, jossa päästään opastetulle kierrokselle. Olavinlinnan vieressä on Riihisaaren museo, joka tarjoaa tietoa Saimaan alueen kulttuurihistoriasta ja luonnosta ympäri vuoden. Ennen kotimatkaa syödään päivällinen.

Esimerkkihinta: 59 €/henkilö Kuopiosta.

Hinta sisältää: kuljetukset, museoliput, opastetun kierroksen Olavinlinnassa ja ruokailut.

Sibeliuksen Hämeenlinna, 1 pv

Aamupäivällä tutustutaan 1200-luvulla perustettuun keskiaikaiseen Hämeenlinnaan, joka on kunnostettu vanhaan asuunsa. Oppaan matkassa kuullaan tarinoita linnan menneisyydestä, ja linnan huoneissa voi aistia historian havinaa. Lounaan jälkeen vieraillaan Suomen kansallissäveltäjä Jean Sibeliuksen syntymäkodissa. Päivän lopuksi suunnataan Aulangon kylpylään rentoutumaan.

Esimerkkihinta: 65 €/henkilö Helsingistä.

Hinta sisältää: kuljetukset, lounaan sekä pääsyliput museoihin ja Aulangon kylpylään.

Merenkulkijoiden Kotka, 1 pv

Päivän ensimmäisenä kohteena on Merikeskus Vellamo. Opastetulla kierroksella tutustutaan merenkulun historiaan. Merimuseon päänäyttelyn teemoja ovat mm. merikauppa ja laivat. Vellamon laiturissa on nähtävillä museoalus höyryjäänmurtaja Tarmo. Merikeskuskierroksen jälkeen lounastetaan ravintola Laakonkissa, ja lounaan jälkeen tehdään omatoiminen kävelykierros Sapokan vesipuistoon. Retkipäivän viimeisenä käyntikohteena on Maretarium, jossa nähdään kotimaisia kalalajeja luonnonmukaisessa akvaariossa. Opastetun kierroksen jälkeen syödään päivällinen MeriCafe Kristinassa ennen kotiinlähtöä.

Esimerkkihinta: 63 €/henkilö Mikkelistä.

Hinta sisältää: kuljetukset, ruokailut, pääsyliput ja opastetut kierrokset.

Ähtärin pandat ja Serlachius museot, 2 pv

Ensimmäisen retkipäivän kohteena on Serlachius museot Gustav ja Gösta. Miltä tuntuisi työ yrttimestarina tai puotipuksuna? Apteekkarin kauppahuoneessa on mahdollisuus eläytyä vanhanajan ammatteihin. Taiteen aikamatka vie mukanaan taideteosten historiaan toiminnallisin menetelmin. Museolla pidetään lounastauko, ja illaksi matkustetaan Ähtäriin hotelli Mesikämmeneen. Hotellissa nautitaan illallista ja rentoudutaan kylpylässä.

Seuraavana päivänä aamiaisen jälkeen lähdetään tapaamaan Ähtärin kuuluisimpia asukkaita. Matkan kruunaavat suloiset pandat Lumi ja Pyry Ähtärin eläinpuistossa. Ennen kotimatkaa syödään lounas Mesibuffetissa. 

Esimerkkihinta: 149 €/henkilö Jyväskylästä.

Hinta sisältää: kuljetukset, pääsyliput Serlachius museoihin, ruokailut, majoituksen, kylpylän sekä sisäänpääsy Ähtärin eläinpuistoon.

Aurajoen varrella Turussa, 2 pv

Ensimmäinen retkipäivä aloitetaan vierailemalla Suomen ainoassa arkeologisessa museossa, Aboa Vetuksessa. Opastettu kierros vie maanalaiseen Turkuun, joka on ollut Ruotsin toiseksi suurin kaupunki ja vilkas kaupankäynnin keskus. Museokäynnin ja lounastauon jälkeen suunnataan sisäaktiviteettipuisto SuperParkiin. Vauhdikkaan päivän päätteeksi majoitutaan kylpylähotelli Holiday Club Caribiaan. Toisen retkipäivän ensimmäinen käyntikohde on vaikuttava Turun linna. Linnakierroksen jälkeen tutustutaan Forum Marinumin merimuseoon.

Esimerkkihinta: 155 €/henkilö Helsingistä.

Hinta sisältää: kuljetukset, majoituksen, kylpylän, ruokailut, pääsyliput ja opastetut kierrokset Aboa Vetuksessa ja Turun linnassa sekä SuperParkin liput.

Seikkailujen Suomenlinna, taideaarteita Ateneumissa ja hauska päivä Linnanmäellä, 2 pv

Helsinkiin suuntautuvalla retkellä tutustutaan muutamaan kaupungin suosituimpaan kohteeseen. Historiaa huokuva Suomenlinna on Unescon maailmanperintökohde, ja ainutlaatuinen retkipaikka. Ateneumin taidemuseossa nähdään Suomen taideaarteiden helmiä. Reissun kruunaa hauska päivä Linnanmäellä. Paluumatkalla piipahdetaan vielä Fazerin tehtaanmyymälässä tuliaisostoksilla.

Esimerkkihinta: 165 €/henkilö Mikkelistä.

Hinta sisältää: kuljetukset, lauttamatkat, majoituksen, ruokailut, Linnanmäen rannekkeen, sisäänpääsyn Ateneumin taidemuseoon ja kierroksen Fazerin tehtaanmyymälässä.

Leirikoulu Ahvenanmaalla, 4 pv

Ahvenanmaa tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Neljän päivän aikana tutustutaan Ahvenanmaan tunnetuimpiin kohteisiin ja päästään mm. seuraamaan kuinka valmistetaan paikallista limonadia ja tunnettuja Taffelin perunalastuja. 

Esimerkkihinta: 399 €/henkilö Mikkelistä.

Hinta sisältää: kuljetukset, laivamatkat ruokailuineen, majoittumiset, täysihoitoruokailut, sauna yhdelle illalle ja sisäänpääsyt vierailukohteisiin.

Karhujen ja kuohuvien koskien Kuusamo, 5 pv

Jännittävät seikkailut odottavat Kuusamossa! Pienellä Karhunkierroksella ihaillaan Oulangan kansallispuiston kuohuvia koskia ja jyrkkiä kallioita. Kiinnostavassa luontolaboratoriossa ja Oulangan luontokeskuksessa saadaan lisää tietoa alueesta. Kuusamon Tropiikin kylpylä on virkistävä pulahduskohde retkipäivän jälkeen. Menomatkalla käydään seuraamassa Suurpetokeskuksen eläimien elämää.

Esimerkkihinta: 545 €/henkilö Kuopiosta.

Hinta sisältää: kuljetukset, ruokailut, majoituksen Oivangin nuorisokeskuksessa, retket sekä pääsymaksut Suurpetokeskukseen ja kylpylään.

Kuusamon talvinen luontoleirikoulu, 5 pv

Jännittävät seikkailut odottavat talvisessa Kuusamossa! Luontoleirikoulu sisältää mm. Alppicurlingia, koiravaljakkoajelua ja lumikenkäilyä. Kiinnostavassa luontolaboratoriossa ja Oulangan luontokeskuksessa saadaan lisää tietoa alueesta. Viikon aikana päästään vierailemaan myös paikallisella porotilalla. Kuusamon Tropiikin kylpylä on virkistävä pulahduskohde päivän päätteeksi. Menomatkalla käydään seuraamassa Suurpetokeskuksen eläimien elämää.

Esimerkkihinta: 545 €/henkilö Kuopiosta.

Hinta sisältää: kuljetukset, ruokailun, majoituksen Oivangin nuorisokeskuksessa, retket, pääsymaksut Suurpetokeskukseen ja kylpylään.

 

Ryhmänkerääjien edut

Savonlinja haluaa kiittää ryhmänvetäjiä hyvästä työstä!

Ryhmänvetäjä, kerää ryhmä ja hyödynnä edut. Kun ryhmässäsi matkustaa vähintään 20 täysin maksavaa aikuista, saat oman matkasi samassa matkustusluokassa veloituksetta. Myönnämme saman edun kahdelle, mikäli ryhmässä matkustaa vähintään 40 täysin maksavaa aikuista.

Lisäksi tarjoamme lisäedun ryhmänvetäjille. Ryhmänvetäjänä saat 100€ henkilökohtaisen lahjakortin Savonlinjan Elämysmatkoihin, jokaisesta uudesta ryhmänkerääjästä, joka toteuttaa ryhmämatkan Savonlinjan kyydissä. 

Ryhmien edut

Kun ryhmänne matkustaa Savonlinjan kyydissä vuoden aikana 3 kertaa, saatte neljännestä matkastanne 200€ alennuksen tai matkaeväspussin jokaiselle lähtijälle (arvo jopa 400€).

Ennakkovaraajan edut

Kun varaat itsellesi ja matkakumppanillesi Savonlinjan Elämysmatkapaketin viimeistään 90 vuorokautta ennen matkan alkua, myönnämme sinulle ennakkovaraajan edun, joka on 10% matkasi laskun loppusummasta. Huomioithan, että etu on voimassa valituissa Savonlinjan Elämysmatkapaketeissa. Etu ei koske Ykkösmatkojen matkoja tai luokka- ja leirikouluja.

Savonlinjalla on vankka kokemus matkojen järjestämisestä ja tiedämme, että pienillä asioilla voimme lisätä asiakkaidemme matkustusmukavuutta. Niinpä tarjoamme elämysmatkallesi käyttöön laadukkaat lisäpalvelut.

Tilaa ryhmällesi matkaeväät ennakkoon, me huolehdimme tilaamasi tuotteet valmiiksi bussiin!

Valikoimastamme löytyy matkaeväspussi aikuisille ja lapsille sekä valikoima virvoitusjuomia. Matkaeväspussit sisältävät herkullisen voileivän, mehun sekä välipalapatukan. Kysy kasvis- tai gluteeniton vaihtoehto. Tilaa lisäpalvelut 7 vuorokautta ennen matkanne alkua sähköpostitse tilausajot@savonlinja.fi. Huomioithan, että tilausten vähimmäismäärä on 10 kappaletta.

Matkaeväspussi aikuiset 7€ / pussi

Pussi sisältää tuoremehun, täytetyn ruisleivän ja välipalakeksin.

 

Matkaeväspussi lapset alle 6-vuotta 5€ / pussi

Pussi sisältää pillimehun, Muumi juustoleivän ja välipalakeksin.

 

Virvoitusjuomat

Novelle lähdevesi 2,20€ / pullo
Novelle kivennäisvesi 2,50€ / pullo
Novelle PLUS kivennäisvesi 3€ / pullo 

 

Savonlinja on rekisteröity matkanjärjestäjä ja -välittäjä 3696/00/MjMv (Kilpailu ja kuluttajaviraston matkatoimistorekisteri)