Savonlinja - Liity kanta-asiakkaaksi

aikaa maksaa ostokset

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä kanta-asiakkaaksi Meejon verkkokaupassa tai Meejo-mobiilisovelluksessa pääset nauttimaan kuukausittain vaihtuvista eduista ja tarjouksista! Luomalla käyttäjätilin ostat matkasi helpommin. Lippusi tallentuvat kätevästi joko verkkokaupan tai Meejo-sovelluksen lippuarkistoon.

Meejo-mobiilisovellus

Maksuttoman Meejo-mobiilisovelluksen voit ladata älypuhelimesi sovelluskaupasta Android-puhelimiin Google Play -kaupasta ja iOS-puhelimiin Apple App Storesta.Meejo-mobiilisovellus löytyy sovelluskaupasta hakusanalla “Savonlinja” tai "Meejo" tai sovelluksen vanhalla nimellä "Linjalla". Latauksen jälkeen voit luoda käyttäjätilin sovelluksen käynnistyssivun Luo tili -linkistä tai vasemman yläkulman valikon kautta. Valitsemalla Luo tili siirryt opastettuun tilin luomiseen. Seuraa näytöllä olevia ohjeita.

Meejon verkkokauppa

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi painamalla verkkosivujen oikeassa yläkulmassa olevaa kohtaa Kirjaudu verkkokauppaan. Jos olet jo kanta-asiakas, voit kirjautua suoraan sisään. Jos et ole vielä kanta-asiakas, klikkaa kohtaa Luo tili, niin pääset käyttäjätilin luomiseen.

Tämän jälkeen voit liittyä kanta-asiakkaaksi antamalla pyydetyt tiedot. Hyväksymällä käyttäjäehdot pääset luoman tilin. Muistathan samalla tilata myös uutiskirjeemme, niin olet aina ensimmäisten joukossa kuulemassa Savonlinjan ajankohtaisista uutisista ja kampanjoista. Valitsemalla Luo tili siirryt opastettuun tilin luomiseen. Seuraa sivuilla olevia ohjeita.